Teknologi2018-12-10T11:08:11+00:00

Vi har bred kompetanse i mange bransjer

Kong Arthur har siden starten vært tett knyttet til media, finans, telekom og universitet/høgskole. Våre teknologer kan mye om disse forretningsområdene, og vi kan tilby deg en sparringspartner som forstår bransjen fra innsida. For disse kundene har vi utviklet både skreddersøm og produkter som letter arbeidsdagen for stadig flere. I tillegg får vi ofte forespørsel fra nye kunder innen for oss nye bransjer. Har du et behov innen teknologi, ta kontakt i dag – så skal vi sammen finne en løsning som fungerer for deg, både her og nå og inn i framtida.

Teknologi for universitet og høgskole

Allsidig støttespiller

Kong Arthur Assist er en moderne og svært fleksibel løsningsfamilie som gir «målgivende pasninger» innenfor områdene nedenfor. Løsningene oppfattes som brukervennlige og serviceorienterte utad, samtidig som de effektiviserer og øker kvaliteten på det interne arbeidet. Løsningene er så langt levert innenfor høyere utdanning i Norge, men har et nedslagsfelt langt utover dette.

Modulene nedenfor kan anskaffes separat eller samlet, Assist-databasen ligger i bunnen for alle:

 • Study & Pay  –  løpende automatisert betaling av studier basert på datakommunikasjon med FS eller KA Admin
 • Book & Pay – automatisert betaling av romreservasjoner basert på datakommunikasjon med TimeEdit
 • Course – en svært fleksibel påmeldings- og betalingsløsning for alle som driver ulik aktiviteter som skal betales.
 • Event – dette er en tilleggsmodul til KA Course basert på bruk av App, QR-kode og NFC-brikker for å håndtere større og komplekse arrangementer på en moderne og effektiv måte
 • Connect, Assist <-> Unit4 Business World (Agresso) – dette er en dataintegrasjonsløsning mellom KA Assist og Agresso slik at faktureringen av ordrene skjer i Agresso (støtter ehf-faktura)

Brukervennlig studieadministrasjon

Kong Arthur Admin er en moderne, komplett og brukervennlig studieadministrasjonsløsning for høgskoler og fagskoler. KA Admin håndterer studenter fra tilbud og søknad – til utskrift av vitnemål. Administrasjonsløsningen er delt opp i flere moduler for å håndtere de enkelte områdene på best mulig måte.

 • Publisering av tilbud, selvbetjening, studieprogram, saksbehandling, karakterregistrering, vitnemålsproduksjon, rapporter, betalingsløsning mm.
 • Rapporteringsgrunnlag DBH/DBH-F, SSB, NOKUT, Lånekassen, m.fl.
 • Støtter RUST og Vitnemålsportalen
 • Kan bygges ut med integrasjonsløsninger til e-lærings- og timeplansystemer
 • Løsningen kan installeres lokalt eller i skyen.
 • Tilbyr vedlikehold og drifting, både for lokal installasjon og for skyløsning.

Dataintegrasjonsløsninger

Allianse-produkter

Teknologi for telekom

Bredbånd fra A til Å

Vårt nye konsept «Bredbånd fra A til Å» består av en totalløsning som inkluderer OSS-/BSS-løsning for effektiv styring av FTTH-nettverk basert på Netadmin Nine fra Netadmin Systems AB, nye moduler og totalintegrerte bestillings- og fakturaløsninger fra Kong Arthur og faktura- og kundeservicetjenester levert fra Lindorff.

Løsningen tar sikte på å automatisere virksomheten, gi økt kundetilfredshet og derigjennom forbedret lønnsomhet. Vi leverer nøkkelferdige løsninger til ditt bredbåndsselskap.

Våre løsninger er basert på system- og tjenesteleveransene fra Eidsiva Bredbånd.

Last ned vår brosjyre om produktet Bredbånd fra A til Å

Allianse-produkt

NetAdmin

Netadmin Systems er et svenskbasert selskap som utvikler og markedsfører Netadmin Nine – en bredbåndsløsning som muliggjør vekst og smertefri overgang til fibernett. Løsningene reduserer time-to-market, eliminerer nedetid og øker opplevelsen av abonnentkvaliteten. NAS tilbyr programvareløsninger for framtida, til kunder over hele verden.

Har du og din organisasjon tid og forutsetninger til å fokusere på de aktiviteter som gjør en forskjell? Sjekk ut spennende løsninger for økt kundefokus, automatisering av daglige prosesser, hvordan du kan reduserer personavhengighet m.m.

Les mer på Net-Admin Norge

Datainnsamling i felt

Infohub er et enkelt verktøy for alle som trenger kjapp tilgjengelighet til datainnsamling. Den fungerer fint både med og uten internettilgang (offline og online modus). Design dine egne skjema tilpasset dine behov, enten det er et enkelt spørreskjema eller en mer avansert tilsynsrapport. Velg utseende og bygg opp dit skjema ved hjelp av forskjellige felttyper. Grupper feltene logisk for å framheve brukeropplevelsen.

Infohub støtter standard kartfunksjonalitet og redigering. Kartfeltene i skjemaet er knyttet til geometriobjekter i kart. Ta med smarttelefonen, nettbrett eller PC ut i felt og begynn utfylling av skjema. Arbeid uten internettdekning og synkronisér når nett er tilgjengelig. Redesign ditt skjema når det måtte passe. Infohub tar vare på alle skjemaer i en sentral lagringsserver i skyen. Det tilbys også et grensesnitt for integrasjon mot egne backend-servere, samt eksport til Microsoft Excel og egendefinerte rapporter.